JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUKSET

Valmistuneille osteopaateille sekä opintojensa loppuvaiheessa oleville opiskelijoilla koulutuskeskuksessa järjestetään erilaisia jatkokoulutuksia. Osa koulutuksista syventää peruskoulutuksessa opittuja tietoja ja taitoja, kuten radiologiaa tai kliinistä tutkimista. Mahdollisuus on erikoistua myös osteopaatin työtä edistävään ultraäänikuvantamiseen ja magneettikuvien ymmärtämiseen. Nikamakäsittelyradiologian vastaavana opettajana toimii Timo Rantala, jonka pätevyyden on säteilyturvakeskus (STUK) kirjallisesti sopivaksi todennut.

 

Jatkokoulutuksista ilmoitetaan näiden sivujen kautta. Tähän mennessä järjestettyjä koulutuksia ovat esimerkiksi radiologiset jatkokurssit sekä ultraäänikuvantamisen perusteet. Lisäksi järjestetään neurologian syventäviä kursseja sekä mobilisaatiotekniikoita Lojer Manuthera -hoitopöydälle.

OOKK

Ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksesta valmistut Valviran hyväksymäksi terveydenhuollon ammattilaiseksi, osteopaatiksi. Nelivuotinen aikuiskoulutus sopii koulutetuille hierojille uudeksi ammatiksi tai fysioterapeuteille ja lääkäreille manuaalisen terapian ja kliinisen tutkimisen erikoistumisopinnoiksi.

OSOITE

040 505 0191

 

Pasilan puistotie 6
00240 Helsinki

jarno.haikonen@ookk.fi

© 2020 OOKK | Osteopatia Pasila | Osteopatiakoulu | Helsinki