top of page

HAKIJALLE

Oletko hieroja, fysioterapeutti tai lääkäri, joka haluaisi lisää työkaluja kliiniseen tutkimiseen ja manuaaliseen hoitoon sekä röntgenkuvien tulkintaan? Ortopedisen osteopatian koulutus on nelivuotinen manuaalisen terapian jatkokoulutus. Käytämme länsimaisia testejä ja koulutus pohjautuu tutkittuun tietoon. Pääset ensimmäisestä kouluviikosta alkaen sisällyttämään opitun käytännön työhösi sopivaksi.

Koulutetuille hierojille, kuntohoitajille ja jalkaterapeuteille opiskelu antaa uuden ammatin. Pystyt käyttämään aiempia kädentaitojasi ja osaamistasi hyväksi, samalla kehittyen uuden ammatin rautaiseksi asiantuntijaksi.

Hakijan tulee olla yli 18-vuotias terveydenhuollon ammattilainen, joka on Valviran Terhikki-rekisterissä. Hakijalta edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa alan kirjallisuuden ja tutkimusartikkeleiden ymmärtämiseksi. Tuki- ja liikuntaelin anatomian perusteet tulee hallita hyvin jo hakuvaiheessa.

Koulutukseen valitaan 20 opiskelijaa. Hakuvaiheessa järjestetään kirjallinen työ ja pääsykoe. Lisäksi valintaprosessiin vaikuttaa hakijan kokemus alalta ja haastattelu. Ilmoitamme vähintään kolme kuukautta ennen koulutuksen alkua, mikäli sinut on valittu koulutukseen. Löydät hakulomakkeen alta.

suhologo1.3.png

Puuttuuko sinulta vaadittava pohjakoulutus opintojen aloittamiseen? Suomen Urheiluhierojaopistossa voit suorittaa 11 kuukaudessa opintoihimme vaadittavan terveydenhuoltoalan pohjakoulutuksen. Suhon opetussuunnitelma perustuu ajantasaiseen tutkittuun tietoon ja tukee opintoihimme valmistautumista.

HAKULOMAKE

Kiitos hakemuksestasi, käsittelemme sen mahdollisimman pikaisesti !

bottom of page